Cesta: OMA » Slovensko » Západné Slovensko » Nitriansky kraj » okres Levice » Tekov » Nový Tekov » šport » streľba

Streľba, Nový Tekov

Streľba v Nový Tekov

V Nový Tekov sa nachádza 2 kusy streľba.

Strelnica Horáreň Nový Tekov

streľba, atrakcia, ihrisko, webstránka,
935 33 Nový Tekov
telefón +421 903 945 541email: strelnicahorarennovytekov@gmail.com, názvy: Schießstand Horánen, Shooting range Horáren, Campo de tiro Horaren, Horáren Lõtér

Horáreň Nový Tekov

streľba, webstránka,
č.d.638, 935 33 Nový Tekov
telefón +421-948-501-301email: info@machineguntours.eu, názvy: Schießstand Horánen, Shooting range Horáren, Campo de tiro Horaren, Újbars lőtér (Horáren Lõtér)

Podobné, Nový Tekov:

13x ihrisko, 4x detské ihrisko, 3x futbal, 2x plážový volejbal, 2x kolky, 2x streľba, 2x tenis, 1x jazdenie na koni, 1x mini-golf
Hľadáme strebla, OSM tagy: sport = 'shooting'.
Streľba, Nový Tekov

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku novy-tekov.oma.sk sport strebla

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.